Linked in
Brabantse Sportontmoeting 2015

Op 15 oktober 2015 stond de Brabantse Sportontmoeting volledig in het teken van #SPORTenCULTUUR. Sport en cultuur hebben veel verschillen, maar ook veel overeenkomsten als je kijkt naar hun effect in de maatschappij. Beiden zorgen er voor dat Brabant in beweging komt. Ze creëren meer samenhang in dorpen en steden en leveren bovendien een bijdrage aan plezier, zelfontplooiing en talentontwikkeling.

BrabantSport heeft een festival georganiseerd om de makers van sport en cultuur eens bij elkaar te zetten. In een ontmoeting wilde we ontdekken wat van elkaar kunnen leren.

Hieronder is een verslag van de dag met tweets, quotes en foto's. Wil je nog meer foto's zien ga dan naar onze facebookpagina.

Overzicht BSO 2015

Leon Burgers:"Ik krijg allemaal Ooooh's en Aaaah's. Ooooh kan ik gewoon legaal E-books lenen, AAAAAAh is er een digitaal laboratorium voor kinderen in de bibliotheek."

 

Henri Swinkels:"Als gedeputeerde is het leuk om hier aan mee te doen. Je krijgt in vogelvlucht een idee wat de problemen zijn. In de Meet & Greet keet net gesproken met een paar dames van een zwemclub. Als provincie kun je niet direct hun problemen oplossen maar je kan wel je expertise en netwerk gebruiken om ze te ontlasten en een stap verder te brengen."