Linked in
Brabantse Sportontmoeting 2015, programma

timetable Brabantse Sportontmoeting 2015 

Programma 16:00 - 20:00 uur

De festival opzet biedt je de kans om het programma volledig naar eigen interesse te bezoeken. Stel aan de hand van de timetable je ideale programma samen. Het enige wat je hoeft te doen is je hier aanmelden en op 15 oktober de drempel van het festivalterrein over stappen. Op deze pagina zijn continu aanvullingen en/of wijzigingen in het programma terug te vinden. 

 a-b-c-d-e-f

A) Take The Stage

  • Wat kan de creativiteit uit de cultuursector de sportsector leren? Hoe verbindt de sportsector het bedrijfsleven aan de sport? Pieter Kuijpers van sportmarketingbureau Triple Double en Sanne Douma van Podium Bloos dagen elkaar uit in een BATTLE, waarin gestreden wordt voor de unieke kracht van sport en cultuur.
  • Bestaat er wel een toekomst voor sportverenigingen? Wat kan de sport leren van sectoren buiten de sport, over de gehele wereld? Bart van Leeuwen van Six Fingers neemt je mee over de grenzen van de sport heen. 
  • Wat als je de deuren van je vereniging, theater, of club volledig open zet? Welke nieuwe kansen levert dit op? En waar loop je tegen aan? Een theatrale performance van Open Club van NOC*NSF geeft een verfrissende blik op de mogelijkheden.  

 

B) ‘tis NET WERK bar

De ontmoetingsplek bij uitstek. De Brabantse Sportontmoeting kent een diverse vertegenwoordiging van bezoekers vanuit de overheid, sport, cultuur, bedrijfsleven en onderwijs. BrabantSport daagt je uit om het gesprek aan te gaan en interessante samenwerkingen te verkennen. 

C) Meet & Greet Keet

Altijd al willen weten hoe een topsporter zijn/haar doelen stelt? Hoe een wethouder zijn/haar prioriteiten stelt? Hoe een acteur zich voorbereidt voor een topperformance? Wat een bedrijf zoekt in een sponsordeal? Wat een gedeputeerde kan doen voor de sport en cultuur in Brabant? Grijp dan nu je kans. In de meet & greet caravan krijg je de kans om 1 op 1 een gesprek aan te gaan met diverse sleutelpersonen uit de sport- en cultuursector. In de caravan zitten in ieder geval:

  • Tom van Kuijk, sponsormanager Rabobank Nederland
  • Jos Frederiks, voormalig basketballer Nederlands Team en momenteel technisch manager bij SPM Shoeters Den Bosch
  • Henri Swinkels, gedeputeerde met de portefeuille Leefbaarheid, Sport en Cultuur
  • Kees van Geffen, wethouder Werk & Inkomen, Onderwijs, Participatie en Sport gemeente Oss
  • Ricardo S., danser uit het gezelschap dat de theater- en dansvoorstelling THE MATCH

 

D) Speed-daten

Schuif aan bij een (of meerdere) speeddate rondes en ontvang vrijblijvend advies op maat (juridisch, financieel, communicatie, accommodatie, ICT, etc). Diverse experts staan te popelen om jou te leren kennen. Lees hier alles over de aanwezige experts. Wie weet ontstaat er een match made in heaven die na afloop van de Brabantse Sportontmoeting een vervolg krijgt. 

E) DE KLUIS

De kluis bevat een uiterst kostbare inhoud. Je vindt er informatie over nieuwe financieringsbronnen:

 

Laat je verrassen1-2-3-4-5

Een festival zou geen festival zijn zonder verrassende performances die je uit je comfort zone laten stappen. Op de Brabantse Sportontmoeting kom je er een aantal tegen:

 

Onze 'sfeerheer' 

Trainer, presentator, entertrainer en oud profvoetballer Gerard Korthout (directeur van Bleyewerck) is aanwezig om elk ogenschijnlijk oppervlakkig onderwerp de benodigde diepgang te geven. Hij daagt je uit je ogen en oren goed de kost te geven. 

Knallende Afsluiter: THE MATCH!!

We bieden de mogelijkheid om samen het festival af te sluiten door getuige te zijn van THE MATCH (Lonneke van Leth). Een spetterende theater- en dansvoorstelling met een knipoog naar de sport. De show start om 19:00 uur en duurt tot 20:00 uur. Ook toegankelijk voor collega, vriend, vriendin, familieleden! Kaarten zijn voor slechts €10,- te bestellen. Koop je kaarten als je je aanmeldt voor de Brabantse Sportontmoeting! Wil je alleen kaarten voor THE MATCH? Stuur een mailtje naar info@brabantsport.nl. 

Met andere woorden….

...dit festival wil je gewoon niet missen! Je kunt je HIER aanmelden. Houd bovendien regelmatig onze website en onze social media kanalen in de gaten voor updates met betrekking tot de line-up! Voor vragen en/of opmerkingen kun je terecht op onze contactpagina. Graag tot 15 oktober! 

 

plattegrond Brabantse Sportontmoeting 2015

 

 

 

De Brabantse Sportontmoeting 2015 wordt mede mogelijk gemaakt door:

logo's 'mede mogelijk gemaakt door'