Linked in
Brabantse Sportontmoeting 2015, Introductie

Thema #SPORTenCULTUUR

Op 15 oktober 2015 staat de Brabantse Sportontmoeting volledig in het teken van #SPORTenCULTUUR. De sport- en cultuursector bezitten ieder een unieke set kernwaarden en een eigen identiteit. Tegelijkertijd kennen ze opmerkelijk veel overeenkomsten als je kijkt naar hun effect en rol in de maatschappij. Beide beschikken ze over het talent om Brabant in beweging te zetten, creëren ze meer samenhang in dorpen en steden en leveren ze een bijdrage aan plezier, zelfontplooiing en talentontwikkeling. 

Festival stijl

Wat zou er gebeuren als je al dit talent een paar uur bij elkaar zet? Wat hebben beide sectoren elkaar te bieden? Precies dat gaan wij 15 oktober met elkaar ontdekken, in Festival Stijl. Geen PowerPoint in afgesloten ruimtes, geen plenaire sessies of uitgekauwde formats. Wees voorbereid op unieke ervaringen. Raak geïnspireerd door een bonte verzameling sprekers én makers. Bouw mee aan een sterk sport- en cultuurklimaat in Brabant. Loop naar buiten met nieuwe contacten, inspiratie en panklare oplossingen voor dé uitdaging in jouw vereniging/gemeente. En dat alles in de inspirerende omgeving van de oude leerfabriek KVL in Oisterwijk

Voor wie?

Het event richt zich primair op de doelgroep Brabantse sport- en cultuurverenigingen en beleidmakers sport en cultuur van de Brabantse gemeenten. Daarnaast zijn ook andere partijen van harte welkom die een duidelijke affiniteit hebben met het onderwerp en/of een bijdrage kunnen leveren aan deze domeinen. Denk hierbij aan onderwijsinstellingen en ondernemers.

Programma (16:00-20:00 uur)

We hebben met een groot aantal betrokkenen uit zowel de sport- als cultuursector een interessant programma samen gesteld. Een line-up voor ieder wat wils. Nieuwsgierig? Bekijk het volledige programma hier. Op deze blog vinden doorlopend aanvullingen en wijzigingen plaats met betrekking tot het programma. Zet hem dus in je favorieten! 

Aanmelding en kaartverkoop

Aanmelden kun je hier. Met uitzondering van de theater- en dansvoorstelling THE MATCH (€10,- p.p.) zijn er geen kosten aan deelname aan de Brabantse Sportontmoeting verbonden. 

Voor vragen en/of opmerkingen kun je terecht op onze contactpagina. 

 

 

De Brabantse Sportontmoeting 2015 wordt mede mogelijk gemaakt door:

logo's 'mede mogelijk gemaakt door'