Linked in
aanmelden Brabantse Sportontmoeting 2015

Wat leuk dat je aanwezig wilt zijn op de jaarlijkse Brabantse Sportontmoeting! Dit jaar staat het event volledig in het teken van #SPORTenCULTUUR. Twee domeinen met een eigen identiteit, en tegelijkertijd opmerkelijk veel overeenkomsten als je kijkt naar hun effect en rol in de maatschappij. Wat zou er gebeuren als je al dit talent een paar uur bij elkaar zet? Wat hebben beide sectoren elkaar te bieden? 

Dat gaan wij 15 oktober met elkaar ontdekken, in Festival Stijl. Geen PowerPoint in afgesloten ruimtes, geen plenaire sessies of uitgekauwde formats. Wees voorbereid op unieke ervaringen. Raak geïnspireerd door een bonte verzameling sprekers én makers. Bouw mee aan een sterk sport- en cultuurklimaat in Brabant. Loop naar buiten met nieuwe contacten, inspiratie en panklare oplossingen voor dé uitdaging in jouw vereniging/gemeente.

De festival opzet biedt je de kans om het programma volledig naar eigen interesse te bezoeken. Het enige wat je hoeft te doen is je hier aan te melden en op 15 oktober de drempel van het festivalterrein over te stappen. Achtergrondinformatie over de diverse programmaonderdelen vind je op onze website en via onze social media kanalen.

Hieronder kun je jezelf en eventuele collega of relatie inschrijven. Voor het bezoeken van het dagprogramma (incl buffet om 18:00 uur) worden geen kosten in rekening gebracht. Voor de dans- en theatervoorstelling THE MATCH (19:00-20:00) vragen wij een toegangsprijs van €10 p.p. De voorstelling is ook toegankelijk voor je partner, collega, zoon/dochter of relatie. 

 

Ziet u geen aanmeldformulier klik dan hier

De Brabantse Sportontmoeting 2015 wordt mede mogelijk gemaakt door:

logo's 'mede mogelijk gemaakt door'