Linked in
Tweede kans voor je clubkleuren

Uitstapjes naar de cultuursector leveren de sport bijzondere samenwerkingen op. Zo ook met ‘Tas met een boodschap’

Heb je wel eens een 'tas met een boodschap' gezien? Zo heten de leuke tassen en andere artikelen van ontwerpster Ellen Willink. De tassen en accessoires van het label Tasmeteenboodschap zijn bijzonder omdat ze zijn gemaakt van oude materialen. Omdat de aangeleverde materialen altijd verschillend zijn is elke tas en elk accessoire uniek. Producten van gerecycled materiaal zijn populair.  En dat biedt mogelijkheden voor de sport!

Haal meer uit je clubtenue

Iedereen heeft in de kast nog oude sportshirts, vlaggen of banners liggen. Vaak met een mooie herinnering of succesbeleving en daarom moeilijk om weg te gooien. Maar nu is er de oplossing! Van gebruikte promotiebanners, vlaggen of sportshirts creëert Ellen prachtige duurzame producten die als origineel visitekaartje of als functionele herinnering kunnen dienen. Geef bijvoorbeeld je jeugdleden een sporttasje gemaakt van oude clubtenues. Of maak van je oude vlaggen een gepersonaliseerd relatiegeschenk.

Speciale aanbieding tijdens de Brabantse Sportontmoeting

Tijdens de Brabantse Sportontmoeting van BrabantSport op 15 oktober is het mogelijk om tegen een aantrekkelijke prijs een sporttasje, schoenentas of portemonnee te laten maken. Twijfel dus niet langer en duik in de opslag, neem je materialen mee naar de Brabantse Sportontmoeting en lever ze in bij Tasmeteenboodschap. Atletiekvereniging Prins Hendrik ging je voor met mooi resultaat:

tas met een boodschap - AV Prins Hendrik

Duurzaam

Alle tassen en accessoires van Tasmeteenboodschap worden duurzaam geproduceerd in Nederland. Het handwerk voor de productie van de tassen wordt in sociale werkplaatsen gedaan. Dat geeft mensen met een arbeidshandicap werkervaring die ze goed kunnen gebruiken. Daarnaast is productie in Nederland ook milieuvriendelijker. Er hoeft immers geen transport plaats te vinden over duizenden kilometers, zoals vaak het geval is. Ook in de voorzieningen van het atelier in Den Bosch is aandacht voor eco en duurzaamheid.

Wanneer je met een Tasmeteenboodschap rondloopt weet je dat niemand dezelfde heeft!