Linked in
Thema Sport & Arbeidsmarkt

Sport & Arbeidsmarkt

In 2015 staan er twee thema’s centraal voor BrabantSport. Te weten Sport & Cultuur en Sport & Arbeidsmarkt.  Op 9 december 2014 is de programmaraad bijeengekomen voor een eerste brainstorm sessie rondom de thema’s. Deze brainstorm sessie heeft resulteert in de volgende Doodle voor het thema Sport & Arbeidsmarkt:

 

 


Sport & arbeidsmarkt draait om het verbinden van de sectoren Sport en arbeidsmarkt. Binnen het thema zijn twee speerpunten ,te weten ‘Corporate vitality’ en ‘de rol van de sport in arbeidsparticipatie’. Meer achtergrondinformatie over het thema Sport & arbeidsmarkt is terug te vinden op onderstaande pagina’s:

-      www.nisb.nl/sportenarbeidsmarkt

-      http://www.werkenindesport.nl/paginas/12-sport-arbeidsmarktbeleid.html

Brabantse Sportontmoeting 2015

Naast het thema sport & arbeidsmarkt staat in 2015 ook het thema sport & cultuur centraal. Op 15 oktober 2015 zal de Brabantse Sportontmoeting 2015 geheel in het teken staan van sport & cultuur: http://brabantsport.nl/themas/events/brabantse-sportontmoeting-2015/ . Lees hier de impressie van de Brabantse Sportontmoeting 2014 om alvast in de stemming te komen.

Denk & doe mee!

Samenwerken en verbinden zijn belangrijke speerpunten binnen het thema Sport & Arbeidsmarkt.  Door samen te werken ontstaan er vaak mooie dingen. Daarom roepen we bij deze dan ook op om  mee te denken over hoe we in Brabant sport & arbeidsmarkt met elkaar kunnen verbinden maar ontvangen we ook graag voorbeelden van bestaande samenwerkingen waaruit we inspiratie kunnen opdoen.